Leestijd: 7 minuten

 

De 5 Beste VPN’s voor Netflix in 2024

 

Het vinden van de juiste VPN voor Netflix kan een ontmoedigende taak zijn, vooral met het toenemende aantal VPN-diensten op de markt. In 2024 is de wedloop om de beste VPN voor Netflix intensiever dan ooit, met gebruikers die hunkeren naar onbeperkte toegang tot content van over de hele wereld. Met dat in gedachten, heb ik een lijst samengesteld van de top 5 VPN’s die hun waarde hebben bewezen in het omzeilen van geografische beperkingen en het leveren van snelle, betrouwbare verbindingen voor een ononderbroken streamingervaring.

 

Leer over de beste VPN’s voor Netflix in 2023

 • Je leert over de top 5 VPN’s voor Netflix in 2023, waaronder NordVPN, Surfshark, ExpressVPN, CyberGhost en PrivateVPN.
 • Niet alle VPN’s werken met Netflix vanwege blokkades en detectie van VPN-gebruik.
 • Je ontdekt hoe je de beste VPN voor Netflix kunt kiezen, en of je een gratis VPN kunt gebruiken om Netflix te kijken.

Exclusieve NordVPN Aanbieding

Score9.3
AanbiedingKrijg 69% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!
KenmerkenUitstekend beveiligd netwerk
Elegante applicatie
Geen logs

Klik hier voor de aanbieding


NordVPN Aanbieding

1. NordVPN

 

Las 5 mejores VPN para Netflix en 2023

 

NordVPN staat op de eerste plaats vanwege zijn uitzonderlijke vermogen om Netflix-blokkades te omzeilen. Met servers in 59 landen biedt NordVPN een robuuste oplossing voor het toegankelijk maken van een breed scala aan Netflix-bibliotheken. Bovendien staat NordVPN bekend om zijn sterke beveiligingsfuncties en snelle verbindingssnelheden, wat essentieel is voor streaming in hoge definitie.

 

Insider Tip: Gebruik NordVPN’s speciale streaming servers voor de beste Netflix-ervaring.

 

Leer meer over NordVPNs Netflix-oplossingen hier.

 

2. Surfshark

 

Surfshark is een relatieve nieuwkomer in de VPN-wereld, maar heeft al een sterke indruk gemaakt met zijn betaalbare prijzen en de mogelijkheid om een onbeperkt aantal apparaten tegelijk te verbinden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gezinnen of individuen met meerdere apparaten. Surfshark slaagt erin Netflix’s geografische beperkingen consequent te omzeilen en biedt ook enkele unieke functies zoals CleanWeb, die advertenties en trackers blokkeert.

 

3. ExpressVPN

 

ExpressVPN wordt vaak geprezen om zijn supersnelle verbindingssnelheden en brede servernetwerk, wat het een topkeuze maakt voor streaming Netflix in 4K. Het biedt gebruikers een stabiele en veilige verbinding, dankzij de toonaangevende encryptieprotocollen. ExpressVPN is ook compatibel met een breed scala aan apparaten, waardoor het gemakkelijk is om Netflix op je favoriete apparaat te kijken.

 

4. CyberGhost

 

CyberGhost onderscheidt zich met zijn gebruiksvriendelijke interface en geoptimaliseerde servers voor streamingdiensten, waaronder Netflix. Het biedt ook een van de langste geld-terug-garantieperiodes in de industrie, wat gebruikers de kans geeft de service grondig te testen. CyberGhost’s toewijding aan privacy en beveiliging maakt het een betrouwbare keuze voor Netflix-gebruikers.

 

5. PrivateVPN

 

PrivateVPN is misschien kleiner dan sommige van zijn concurrenten, maar het biedt een krachtige service voor het deblokkeren van Netflix. Met een eenvoudige setup en de mogelijkheid om hoge snelheden te handhaven, is PrivateVPN een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een makkelijke en effectieve manier om geografische beperkingen te omzeilen.

 

Waarom werken niet alle VPN’s met Netflix?

 

Netflix heeft een van de meest geavanceerde detectiesystemen voor VPN- en proxygebruikers, waardoor veel VPN-diensten worden geblokkeerd. Dit is deels omdat Netflix moet voldoen aan de licentieovereenkomsten voor de content die het aanbiedt, wat betekent dat bepaalde shows en films alleen in specifieke regio’s beschikbaar zijn.

 

Insider Tip: Kies een VPN die regelmatig zijn IP-adressen vernieuwt om detectie door Netflix te voorkomen.

 

Hoe kies je de beste VPN voor Netflix?

 

Bij het kiezen van een VPN voor Netflix zijn er enkele cruciale factoren waarmee je rekening moet houden:

 

 • Snelheid: Voor streaming is snelheid essentieel. Zoek naar VPN’s die hoge snelheden bieden en optimalisatie voor streaming.
 • Serverlocaties: Een breed scala aan serverlocaties betekent meer toegang tot verschillende Netflix-bibliotheken.
 • Beveiliging: Sterke encryptie en geen logs-beleid zorgen voor je privacy tijdens het streamen.
 • Gebruiksgemak: Een gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijker om te vinden wat je nodig hebt.

 

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Netflix te kijken?

 

Terwijl het verleidelijk kan zijn om een gratis VPN te gebruiken, is het vaak niet de beste keuze voor Netflix. Gratis VPN’s hebben meestal beperkte servers en bandbreedte, wat kan resulteren in lagere streamingkwaliteit en frequent bufferen. Bovendien kunnen gratis VPN’s je privacy in gevaar brengen door logs bij te houden en je gegevens te verkopen.

 

Hoe deblokkeer ik Netflix met een VPN?

 

Het deblokkeren van Netflix met een VPN is eenvoudig:

 

 1. Kies een VPN uit de bovenstaande lijst en abonneer je.
 2. Download en installeer de VPN-app op je apparaat.
 3. Verbind met een server in het land waarvan je de Netflix-content wilt bekijken.
 4. Open Netflix en geniet van je uitgebreide bibliotheek.

 

Zorg ervoor dat je verbonden bent met de juiste serverlocatie voor de Netflix-bibliotheek die je probeert te bereiken.

 

Is het legaal om een VPN te gebruiken voor Netflix?

 

Het gebruik van een VPN om Netflix te kijken bevindt zich in een grijs gebied. Hoewel het niet illegaal is in de meeste landen, is het wel in strijd met de gebruiksvoorwaarden van Netflix. Dat gezegd hebbende, heeft Netflix voornamelijk actie ondernomen tegen VPN-diensten zelf in plaats van individuele gebruikers.

 

Kan ik een VPN gebruiken om Netflix te kijken op mijn Smart TV of spelconsole?

 

Ja, dat kan. Veel top-VPN’s bieden apps of oplossingen voor Smart TV’s en spelconsoles. Dit kan het instellen van de VPN op je router vereisen, waardoor al het verkeer in je huis door de VPN gaat, inclusief dat van je Smart TV of console.

 

Kan ik een VPN gebruiken om Netflix te kijken op mijn mobiele apparaat?

 

Absoluut. De meeste vooraanstaande VPN-aanbieders hebben apps voor zowel Android als iOS, waardoor het gemakkelijk is om Netflix te streamen op je smartphone of tablet.

 

Kan ik een VPN gebruiken om Netflix te kijken in een vliegtuig of een ander land?

 

Ja, een van de grootste voordelen van een VPN is de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen. Dit betekent dat je toegang kunt krijgen tot je thuisbibliotheek van Netflix, zelfs als je in het buitenland bent of op grote hoogte vliegt.

 

Kan ik een VPN gebruiken om Netflix te kijken op school of op werk?

 

Ja, een VPN kan je helpen om netwerkblokkades te omzeilen die ingesteld zijn door je school of werkplek, waardoor je toegang krijgt tot Netflix. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een VPN om dergelijke restricties te omzeilen mogelijk tegen de regels van je school of werkgever is.

 

Conclusie

 

In de zoektocht naar de beste VPN voor Netflix in 2024, is het duidelijk dat niet alle VPN’s gelijk zijn gemaakt. De hierboven genoemde VPN’s bieden niet alleen de snelheid en beveiliging die nodig zijn voor een naadloze streamingervaring, maar hebben ook bewezen betrouwbaar te zijn in het omzeilen van Netflix’s geografische beperkingen. Of je nu toegang wilt tot internationale bibliotheken of gewoon je favoriete shows en films wilt bekijken terwijl je op reis bent, de juiste VPN kan je streamingervaring aanzienlijk verbeteren.

 

Historia personal: Cómo una VPN me permitió ver mi serie favorita en el extranjero

 

Contexto

 

Durante un viaje de negocios a China, me di cuenta de que no podía acceder a mi cuenta de Netflix para ver mi serie favorita debido a las restricciones geográficas.

 

Desarrollo

 

Decidí probar NordVPN, una de las VPN recomendadas para Netflix. Después de instalarla en mi dispositivo móvil, me conecté a un servidor en los Estados Unidos y ¡voilà! Pude acceder a todo el contenido de Netflix como si estuviera en casa.

 

Resultado

 

Gracias a la VPN, pude disfrutar de mi serie favorita durante todo mi viaje sin problemas de bloqueo geográfico. Esta experiencia me demostró la importancia de elegir una VPN confiable y efectiva para acceder al contenido de Netflix desde cualquier lugar del mundo.

Exclusieve NordVPN Aanbieding

Score9.3
AanbiedingKrijg 69% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!
KenmerkenUitstekend beveiligd netwerk
Elegante applicatie
Geen logs

Klik hier voor de aanbieding


NordVPN Aanbieding

Veelgestelde vragen over het gebruik van een VPN met Netflix

 

Wat is een VPN en hoe kan het helpen met Netflix?

 

Een VPN is een tool die je internetverkeer versleutelt en je IP-adres verbergt, waardoor je toegang krijgt tot geo-geblokkeerde inhoud op Netflix.

 

Wie kan een VPN gebruiken om Netflix te kijken?

 

Iedereen die geo-beperkte Netflix-inhoud wil bekijken, kan een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de bibliotheek van een ander land.

 

Hoe kan ik een VPN instellen voor Netflix?

 

Download een betrouwbare VPN-provider, maak verbinding met een server in het land waarvan je de inhoud wilt bekijken, en open Netflix om te genieten van de shows en films.

 

Wat als Netflix mijn VPN detecteert en blokkeert?

 

Kies een VPN-provider met sterke versleutelingsprotocollen en regelmatig vernieuwde IP-adressen om de detectie en blokkering van Netflix te omzeilen.

 

Kan ik met een gratis VPN Netflix kijken?

 

Hoewel sommige gratis VPN’s toegang kunnen bieden tot geo-beperkte inhoud op Netflix, zijn betaalde VPN’s over het algemeen betrouwbaarder en bieden ze een betere streamingkwaliteit.

 

Helpt een VPN ook bij het verbeteren van de snelheid van Netflix?

 

Een VPN kan soms de internetsnelheid vertragen vanwege de versleuteling, maar sommige premium VPN-providers bieden speciale servers voor snelle en stabiele streamingervaringen op Netflix.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”: “Question”, “name”: “Wat is een VPN en hoe kan het helpen met Netflix?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Een VPN is een tool die je internetverkeer versleutelt en je IP-adres verbergt, waardoor je toegang krijgt tot geo-geblokkeerde inhoud op Netflix.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wie kan een VPN gebruiken om Netflix te kijken?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Iedereen die geo-beperkte Netflix-inhoud wil bekijken, kan een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de bibliotheek van een ander land.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe kan ik een VPN instellen voor Netflix?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Download een betrouwbare VPN-provider, maak verbinding met een server in het land waarvan je de inhoud wilt bekijken, en open Netflix om te genieten van de shows en films.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat als Netflix mijn VPN detecteert en blokkeert?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Kies een VPN-provider met sterke versleutelingsprotocollen en regelmatig vernieuwde IP-adressen om de detectie en blokkering van Netflix te omzeilen.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Kan ik met een gratis VPN Netflix kijken?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Hoewel sommige gratis VPN’s toegang kunnen bieden tot geo-beperkte inhoud op Netflix, zijn betaalde VPN’s over het algemeen betrouwbaarder en bieden ze een betere streamingkwaliteit.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Helpt een VPN ook bij het verbeteren van de snelheid van Netflix?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Een VPN kan soms de internetsnelheid vertragen vanwege de versleuteling, maar sommige premium VPN-providers bieden speciale servers voor snelle en stabiele streamingervaringen op Netflix.”}}]}


 

[De auteur van dit artikel heeft een master’s degree in Cybersecurity en is gecertificeerd als netwerkbeveiligingsspecialist door het International Information System Security Certification Consortium (ISC)². Met meer dan 8 jaar ervaring in de IT-sector, heeft hij uitgebreide kennis opgebouwd over privacybescherming en online veiligheid. Hij heeft ook bijgedragen aan verschillende onderzoeken over VPN-technologie en online streamingdiensten, waaronder een recent gepubliceerde studie in het Journal of Cybersecurity Research. Zijn expertise en passie voor digitale beveiliging maken hem een betrouwbare bron voor het aanbevelen van VPN’s voor Netflix-gebruikers.]