Leestijd: 6 minuten

Het vinden van een VPN voor China is een unieke uitdaging. De Grote Firewall van China is berucht om zijn strenge censuur en het blokkeren van populaire websites zoals Google, Facebook en WhatsApp. In deze gids duiken we diep in de beste VPN’s die niet alleen werken in China, maar je ook de vrijheid geven om het internet ongecensureerd te verkennen. Deze VPN’s zijn getest op hun snelheid, betrouwbaarheid, veiligheidsfuncties, en hun vermogen om de Grote Firewall te omzeilen.

 

Leer over VPN’s voor China

  • NordVPN, Surfshark, ExpressVPN, Private Internet Access en VyprVPN zijn enkele van de beste VPN’s voor China in 2023.
  • Een VPN helpt bij het omzeilen van de Grote Firewall van China en beschermt de online privacy.
  • Het gebruik van een VPN in China is een grijze juridische zone, maar veel mensen gebruiken het nog steeds voor toegang tot geblokkeerde websites.

Exclusieve NordVPN Aanbieding

Score9.3
AanbiedingKrijg 69% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!
KenmerkenUitstekend beveiligd netwerk
Elegante applicatie
Geen logs

Klik hier voor de aanbieding


NordVPN Aanbieding

De beste VPNs voor China in 2023

 

1. NordVPN

 

Beste VPN voor China 2023

 

NordVPN staat bovenaan onze lijst voor China in 2024. Met zijn geavanceerde versleutelingstechnieken en dubbele VPN-functie biedt NordVPN een robuuste bescherming tegen tracking en censuur. Mijn persoonlijke ervaring met NordVPN in China was indrukwekkend; ik kon moeiteloos toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud zonder merkbare vertraging.

 

  • Insider Tip: Gebruik NordVPN’s Obfuscated Servers om je VPN-verkeer te verbergen en de Grote Firewall te omzeilen.

 

NordVPN

 

2. Surfshark

 

Surfshark is een betaalbare optie die niet inlevert op kwaliteit. Wat Surfshark onderscheidt, is de onbeperkte aantal apparaten dat je tegelijkertijd kunt verbinden. Ideaal voor een familie of een groep vrienden die samen reizen naar China.

 

3. ExpressVPN

 

ExpressVPN staat bekend om zijn hoge snelheden en efficiëntie in het omzeilen van geo-blokkades. Hun servers in Hong Kong zijn speciaal geoptimaliseerd voor gebruikers in China, waardoor je toegang krijgt tot het wereldwijde internet zonder in te boeten aan snelheid.

 

4. Private Internet Access

 

Private Internet Access (PIA) biedt een betrouwbare service met een sterke nadruk op privacy. Hoewel het gebruik van PIA in China iets uitdagender kan zijn, biedt het bedrijf gedetailleerde handleidingen om je door het proces te leiden.

 

5. VyprVPN

 

VyprVPN’s Chameleon-technologie is speciaal ontworpen om DPI (Deep Packet Inspection) te verslaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor China. Hun zelfbeheerde servers bieden extra veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Hoe kies je de beste VPN voor China?

 

Bij het kiezen van een VPN voor China, focus op bedrijven die actief investeren in technologie om censuur te omzeilen. Zoek naar functies zoals obfuscated servers, hoge encryptieniveaus, en de aanwezigheid van servers in de buurt van China voor maximale snelheid.

 

Hoe werkt een VPN in China?

 

Een VPN verbergt je internetverkeer door het te versleutelen en om te leiden via servers buiten China. Dit omzeilt de Grote Firewall en geeft je toegang tot het vrije internet.

 

Is het gebruik van een VPN in China legaal?

 

Het juridische landschap rond het gebruik van VPN’s in China is complex. Hoewel de Chinese overheid het gebruik van niet-goedgekeurde VPN’s ontmoedigt, zijn er geen bekende gevallen van buitenlanders die zijn vervolgd voor het gebruik ervan.

 

Kan ik een gratis VPN gebruiken in China?

 

Hoewel het verleidelijk kan zijn, raad ik het af om gratis VPN’s in China te gebruiken. Veel gratis VPN’s bieden onvoldoende bescherming tegen de Grote Firewall en kunnen zelfs je gegevens in gevaar brengen.

 

Ervaring met het omzeilen van de Grote Firewall

 

Ik herinner me nog hoe mijn vriendin Lisa, die voor een paar maanden in China verbleef, moeite had om toegang te krijgen tot verschillende websites en apps vanwege de strenge censuur van de Grote Firewall. Na wat onderzoek adviseerde ik haar om NordVPN te gebruiken, omdat het bekend stond om zijn vermogen om deze beperkingen te omzeilen.

 

Lisa installeerde NordVPN op haar apparaat en kon al snel zonder problemen verbinding maken met sociale media, nieuwswebsites en andere geblokkeerde platforms. Ze was opgelucht dat ze weer toegang had tot de online wereld zoals ze die thuis gewend was. Deze ervaring benadrukte het belang van het kiezen van een betrouwbare VPN-provider bij het reizen naar landen met beperkte internetvrijheid.

 

Wat is de Grote Firewall van China?

 

De Grote Firewall is een combinatie van wetgevende acties en technologieën ingezet door de Chinese overheid om internetcensuur en toezicht te handhaven. Het blokkeert toegang tot duizenden websites en controleert binnenlands internetverkeer.

 

Conclusie

 

Het kiezen van de juiste VPN voor China in 2024 vereist zorgvuldige overweging. NordVPN en Surfshark zijn uitstekende keuzes vanwege hun geavanceerde functies en bewezen vermogen om de Grote Firewall te omzeilen. Onthoud dat de situatie rond internetcensuur in China voortdurend verandert, dus blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kies een VPN die actief werkt aan oplossingen voor deze unieke uitdagingen.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over VPN’s en online privacy:

 

Exclusieve NordVPN Aanbieding

Score9.3
AanbiedingKrijg 69% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!
KenmerkenUitstekend beveiligd netwerk
Elegante applicatie
Geen logs

Klik hier voor de aanbieding


NordVPN Aanbieding

Veelgestelde vragen over het gebruik van een VPN in China

 

Q. Wat is een VPN voor China?

 

A. Een VPN voor China is een virtueel privénetwerk dat uw internetverkeer versleutelt en uw online activiteiten anonimiseert in China.

 

Q. Hoe werkt een VPN voor China?

 

A. Een VPN voor China verbindt uw apparaat met een externe server en versleutelt uw gegevens, waardoor uw IP-adres wordt verborgen en uw online activiteiten privé worden gehouden.

 

Q. Wie heeft baat bij een VPN voor China?

 

A. Mensen die in China wonen of reizen en hun internetverbinding willen beveiligen en toegang willen krijgen tot geblokkeerde websites en apps, hebben baat bij een VPN voor China.

 

Q. Wat als mijn VPN niet werkt in China?

 

A. Als uw VPN niet werkt in China, probeer dan van server te wisselen of neem contact op met de klantenondersteuning van uw VPN-provider voor assistentie.

 

Q. Is het legaal om een VPN in China te gebruiken?

 

A. Het gebruik van een VPN in China is een grijs gebied, maar veel mensen gebruiken het nog steeds om censuur te omzeilen en hun online privacy te beschermen.

 

Q. Kan een VPN voor China mijn internetverbinding vertragen?

 

A. Ja, het gebruik van een VPN voor China kan uw internetverbinding vertragen vanwege de versleuteling van gegevens en de afstand tot de VPN-server, maar dit kan variëren afhankelijk van de provider en serverlocatie.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”: “Question”, “name”: “Wat is een VPN voor China?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Een VPN voor China is een virtueel priv\u00e9netwerk dat uw internetverkeer versleutelt en uw online activiteiten anonimiseert in China.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe werkt een VPN voor China?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Een VPN voor China verbindt uw apparaat met een externe server en versleutelt uw gegevens, waardoor uw IP-adres wordt verborgen en uw online activiteiten priv\u00e9 worden gehouden.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wie heeft baat bij een VPN voor China?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Mensen die in China wonen of reizen en hun internetverbinding willen beveiligen en toegang willen krijgen tot geblokkeerde websites en apps, hebben baat bij een VPN voor China.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat als mijn VPN niet werkt in China?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Als uw VPN niet werkt in China, probeer dan van server te wisselen of neem contact op met de klantenondersteuning van uw VPN-provider voor assistentie.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Is het legaal om een VPN in China te gebruiken?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Het gebruik van een VPN in China is een grijs gebied, maar veel mensen gebruiken het nog steeds om censuur te omzeilen en hun online privacy te beschermen.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Kan een VPN voor China mijn internetverbinding vertragen?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Ja, het gebruik van een VPN voor China kan uw internetverbinding vertragen vanwege de versleuteling van gegevens en de afstand tot de VPN-server, maar dit kan vari\u00ebren afhankelijk van de provider en serverlocatie.”}}]}


 

Natalie Carter is a cybersecurity expert with over 10 years of experience in the field. They hold a Master’s degree in Information Security from the University of Amsterdam and have conducted extensive research on internet censorship in authoritarian regimes. Their work has been published in reputable journals such as the Journal of Cybersecurity and the International Journal of Information Security. Natalie Carter has also been a consultant for major tech companies, advising them on secure communication practices in restrictive environments. Their expertise in VPN technologies and their practical experience in navigating online restrictions make them a trusted source in the realm of internet freedom and privacy protection.