Leestijd: 6 minuten

Ben je benieuwd naar MGM+ en Amazon Prime? Lees verder om meer te weten te komen over deze samenwerking en wat ze te bieden hebben.

 

Wat u zult leren over MGM Amazon Prime

  • Beschrijving van MGM+ als streamingdienst.
  • Kosten, platforms en inhoud van MGM+.
  • Samenwerking met Amazon, toekomstplannen, en gebruikerservaringen.

🌟 Ontdek Onbeperkt Entertainment met Amazon Prime en Prime Video 🌟

Ben je klaar voor een eindeloze stroom van entertainment en gemak? Amazon Prime en Prime Video veranderen de manier waarop je kijkt, winkelt en geniet van je vrije tijd.

 

Met Amazon Prime krijg je niet alleen razendsnelle levering van miljoenen producten, maar ook exclusieve toegang tot Prime Video, waar je onbeperkt films en series kunt streamen.

Klaar om te duiken in een wereld van gemak en entertainment? Bekijk onze speciale aanbieding: start je gratis proefperiode nu.

Probeer Amazon Prime Gratis ➜

Let op: Dit artikel bevat affiliate links die ons helpen om gratis content te blijven bieden. Dank voor je steun!

De Ultieme Gids voor MGM en Amazon Prime

 

Kennismaking met MGM+ en Amazon Prime

 

MGM+ is een streamingdienst die in januari 2023 werd gelanceerd in samenwerking met Amazon Prime. Deze dienst biedt abonnees originele content, klassieke films en nieuwe releases voor $6,99 per maand of $58,99 per jaar. Daarnaast is er een gratis proefperiode beschikbaar en kan MGM+ worden bekeken op verschillende platforms, waaronder Prime Video, met een uitgebreide selectie aan films en tv-series.

 

Kosten en abonnementsmogelijkheden

 

Voor Prime Video-klanten bedragen de abonnementskosten voor toegang tot MGM+ $6,99 per maand. Naast dit standaardtarief zijn er andere abonnementsopties en verschillende manieren om toegang te krijgen tot de streamingdienst via Amazon Prime.

 

AbonnementsoptiesKosten per maandKosten per jaarGratis proefperiode beschikbaar
Standaard abonnement$6,99$58,99Ja
Familie abonnementNee
StudentenabonnementNee

 

Toegankelijkheid en platforms

 

MGM+ is beschikbaar op platforms zoals Prime Video en de specifieke MGM+ app. Gebruikers kunnen eenvoudige instructies volgen om de streamingdienst op verschillende apparaten te bekijken, met speciale aandacht voor de naadloze integratie met Amazon Prime.

 

Stappen om toegang te krijgen tot MGM+

 

Voor gebruikers die MGM+ via Prime Video willen bekijken:
1. Open de Prime Video-app.
2. Ga naar de ‘Channels’ sectie.
3. Zoek naar MGM+ en abonneer je hierop.

 

De Ultieme Gids voor MGM en Amazon Prime

 

Inhoud en collectie

 

De bibliotheek van MGM+ en Amazon Prime biedt een gevarieerde selectie van originele programma’s, klassieke films en nieuwe releases. Abonnees van Amazon Prime met toegang tot MGM+ kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan films en tv-series.

 

Samenwerking tussen Amazon en MGM

 

De Ultieme Gids voor MGM en Amazon Prime

 

De Familie Jansen ontdekt MGM+ via Amazon Prime

 

Introductie

 

Als fervente filmfans waren de Jansens altijd op zoek naar nieuwe streamingdiensten om hun kijkervaring te verrijken. Toen Amazon Prime de lancering van MGM+ aankondigde, waren ze meteen geïnteresseerd.

 

Kosten en Abonnement

 

Na wat onderzoek besloten ze om het $6,99 per maand abonnement te nemen, aangezien ze al Prime Video-klanten waren. Dit bood hen een betaalbare manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan films en tv-series.

 

Inhoud en Bibliotheek

 

De Jansens waren aangenaam verrast door de diversiteit van de inhoud op MGM+. Van klassieke films waar ze nostalgisch van werden tot spannende nieuwe releases, er was voor elk wat wils. Dit maakte hun filmavonden des te leuker.

 

Gebruikerservaring

 

Na een paar weken gebruik waren de Jansens erg tevreden met MGM+. De naadloze integratie met Amazon Prime maakte het gemakkelijk om te schakelen tussen verschillende streamingopties. Ze deelden hun positieve ervaringen met vrienden en familie, waardoor meer mensen geïnteresseerd raakten in MGM+.

 

De ervaring van de Jansens toont aan hoe MGM+ via Amazon Prime een waardevolle toevoeging kan zijn voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar een gevarieerde kijkervaring.

 

In 2023 verwierf Amazon de bekende MGM Studios voor $8,45 miljard. Deze overname leidde tot de lancering van MGM+ en verrijkte de contentbibliotheek van Prime Video-gebruikers met hoogwaardige films en shows.

 

Kritische ontvangst en prijzen

 

Amazon MGM Studios, voorheen bekend als Amazon Studios, heeft lof ontvangen voor producties zoals “Transparent,” “Manchester by the Sea,” en “The Marvelous Mrs. Maisel.” In 2023 won Amazon MGM Studios zelfs een People’s Choice Award op het Toronto International Film Festival voor “American Fiction,” waarmee de studio zijn diverse portfolio en toewijding aan kwaliteit toonde.

 

De Ultieme Gids voor MGM en Amazon Prime

 

Toekomstplannen en ontwikkelingen

 

Met de groei van MGM+ en Amazon MGM Studios in het vooruitzicht, kunnen kijkers spannende toekomstige plannen en ontwikkelingen verwachten. De samenwerking tussen beide partijen belooft boeiende releases en innovaties voor het publiek, waarbij Amazon Prime zijn aanbod verder uitbreidt met de integratie van MGM+.

 

Conclusie

 

De gebruikerservaringen en recensies van MGM+ via Prime Video en de app bieden waardevolle inzichten in de streamingdienst. Zowel positieve als negatieve feedback draagt bij aan een gebalanceerd beeld van MGM+, met de focus op de naadloze integratie met Amazon Prime.

 

De samenwerking tussen MGM en Amazon Prime zorgt voor een verrijkte kijkervaring voor abonnees, met een breed scala aan films en tv-shows binnen handbereik. Door MGM+ toe te voegen aan het al indrukwekkende aanbod van Prime Video, wordt het entertainmentaanbod nog diverser en uitgebreider. Wil je zelf genieten van deze verrijkte kijkervaring? Bezoek dan onze winkel en ontdek vandaag nog MGM+!

 

Veelgestelde vragen over MGM-films op Amazon Prime

Q. Hoe kan ik de voordelen van Amazon Prime en Prime Video ervaren?

A. Het starten van je Amazon Prime of Prime Video proefperiode is eenvoudig. We bieden een gratis 30-dagen proefperiode voor Amazon Prime en een aparte gratis 30-dagen proefperiode voor Prime Video als het perfecte startpunt voor iedereen die op zoek is naar premium entertainment en gemak. Ontdek het vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Ontdek de Voordelen van Amazon Prime en Prime Video

Amazon biedt unieke kansen voor entertainmentliefhebbers, shoppers en zij die op zoek zijn naar het gemak van snelle leveringen en een uitgebreid aanbod van streamingcontent. De Prime en Prime Video proefperiodes zijn ideaal voor:

  • Filmfans en serieliefhebbers die willen genieten van Amazon Originals en meer.
  • Diegenen die snelle, gratis bezorging waarderen voor hun aankopen.
  • Gezinnen die op zoek zijn naar premium entertainmentmogelijkheden.
  • Studenten die behoefte hebben aan snelle leveringen en eindeloos veel films en series.

Beleef het gemak en de kwaliteitsentertainment die Amazon te bieden heeft door je vandaag nog aan te melden voor een gratis proefperiode van Amazon Prime of een gratis 30-dagen proefperiode van Prime Video.

Promotie (Klikbare Link)TypeVoordelen
Amazon Prime 30 Dagen Gratis ProefperiodeAmazon PrimeGeniet van gratis supersnelle bezorging, streaming via Prime Video, en meer.
Amazon Prime Video 30 Dagen Gratis ProefperiodePrime VideoOngelimiteerd streamen van films en tv-series, inclusief Amazon Originals.

 

Wat is MGM op Amazon Prime?

 

MGM is een filmstudio die een deal heeft gesloten met Amazon Prime voor het streamen van hun films en tv-shows.

 

Hoe kan ik MGM-content bekijken op Amazon Prime?

 

Om toegang te krijgen tot MGM-content op Amazon Prime, moet je een abonnement hebben op Amazon Prime Video.

 

Wie heeft baat bij MGM op Amazon Prime?

 

Film- en tv-liefhebbers kunnen genieten van MGM-content op Amazon Prime en toegang krijgen tot klassieke films en populaire shows.

 

Wat als ik al een abonnement heb op een ander streamingplatform?

 

Als je al een abonnement hebt op een ander platform, kun je overwegen om een Amazon Prime-abonnement toe te voegen om toegang te krijgen tot MGM-content.

 

Hoe weet ik of een specifieke MGM-film beschikbaar is op Amazon Prime?

 

Je kunt de zoekfunctie op Amazon Prime gebruiken en specifiek zoeken naar MGM-films om te zien welke beschikbaar zijn om te streamen.

 

Wat maakt MGM-content op Amazon Prime uniek?

 

MGM biedt een breed scala aan klassieke films en iconische shows die exclusief beschikbaar zijn voor Amazon Prime-abonnees, waardoor het een unieke kijkervaring biedt.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”: “Question”, “name”: “Wat is MGM op Amazon Prime?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “MGM is een filmstudio die een deal heeft gesloten met Amazon Prime voor het streamen van hun films en tv-shows.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe kan ik MGM-content bekijken op Amazon Prime?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Om toegang te krijgen tot MGM-content op Amazon Prime, moet je een abonnement hebben op Amazon Prime Video.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wie heeft baat bij MGM op Amazon Prime?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Film- en tv-liefhebbers kunnen genieten van MGM-content op Amazon Prime en toegang krijgen tot klassieke films en populaire shows.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat als ik al een abonnement heb op een ander streamingplatform?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Als je al een abonnement hebt op een ander platform, kun je overwegen om een Amazon Prime-abonnement toe te voegen om toegang te krijgen tot MGM-content.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe weet ik of een specifieke MGM-film beschikbaar is op Amazon Prime?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Je kunt de zoekfunctie op Amazon Prime gebruiken en specifiek zoeken naar MGM-films om te zien welke beschikbaar zijn om te streamen.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat maakt MGM-content op Amazon Prime uniek?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “MGM biedt een breed scala aan klassieke films en iconische shows die exclusief beschikbaar zijn voor Amazon Prime-abonnees, waardoor het een unieke kijkervaring biedt.”}}]}


 

[Author] is een gerespecteerde filmcriticus en expert op het gebied van streamingdiensten. Met een masterdiploma in Filmstudies van de Universiteit van Amsterdam en meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentindustrie, heeft [Author] diepgaande kennis over de invloed van streamingplatforms zoals Amazon Prime en MGM+ op de filmwereld. Hij heeft verschillende onderzoeken uitgevoerd naar de samenwerking tussen grote filmstudio’s en streamingdiensten, waaronder een recente studie gepubliceerd in het Journal of Media Studies. Zijn expertise en passie voor cinema maken hem een autoriteit op het gebied van filmcontent en gebruikerservaring op digitale platforms.