Leestijd: 21 minuten

Wij vinden uw privacy belangrijk

Lees in de privacyverklaring hoe wij met jouw gegevens om gaan.

Laatst bijgewerkt: 3 september 2023

Dit Privacybeleid beschrijft onze beleidsregels en procedures met betrekking tot de verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van uw informatie wanneer u de dienst gebruikt. Tevens informeren wij u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om de dienst te leveren en te verbeteren. Door gebruik te maken van de dienst stemt u in met de verzameling en het gebruik van informatie zoals beschreven in dit Privacybeleid. 

Interpretatie en Definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter is gecapitaliseerd hebben betekenissen zoals gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit Privacybeleid:

  • Account betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze dienst of delen van onze dienst.
  • Partner betekent een entiteit die wordt gecontroleerd door, controle heeft over, of onder gemeenschappelijke controle valt met een partij, waarbij “controle” eigendom van 50% of meer van de aandelen, aandelenbelangen of andere effecten die gerechtigd zijn om te stemmen voor de verkiezing van bestuurders of andere beheersautoriteiten betekent.
  • Bedrijf (aangeduid als “het Bedrijf”, “Wij”, “Ons” of “Onze” in deze Overeenkomst) verwijst naar Lifevista Care & Commerce, Bergstraat 1J, 3811NE, Amersfoort.
  • Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of een ander apparaat worden geplaatst en informatie bevatten over uw browsegeschiedenis op die website, naast vele andere toepassingen.
  • Land verwijst naar: Nederland
  • Apparaat betekent elk apparaat dat toegang kan krijgen tot de dienst, zoals een computer, mobiele telefoon of een digitaal tablet.
  • Persoonlijke Gegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.
  • Dienst verwijst naar de Website.
  • Dienstverlener betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die namens het Bedrijf gegevens verwerkt. Hiermee worden derde partijen bedoeld, bedrijven of individuen die door het Bedrijf zijn ingeschakeld om de dienst te faciliteren, de dienst namens het Bedrijf te verlenen, diensten uit te voeren met betrekking tot de dienst of het Bedrijf te helpen bij het analyseren van het gebruik van de dienst.
  • Derde Partij Sociale Media Dienst verwijst naar een website of een sociaal netwerkwebsite waarmee een gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de dienst te gebruiken.
  • Gebruiksgegevens verwijst naar gegevens die automatisch worden verzameld, gegenereerd door het gebruik van de dienst of door de infrastructuur van de dienst zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).
  • Website verwijst naar docuai, bereikbaar via https://vpngidsnederland.nl/
  • U betekent de individuele toegang tot de dienst, of het bedrijf of een andere rechtspersoon namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de dienst, indien van toepassing.
  • Gegevensbeheerder: verwijst naar het Bedrijf dat verantwoordelijk is voor uw persoonlijke gegevens.

 

Verzamelen en Gebruik van Uw Persoonlijke Gegevens

Soorten Verzamelde Gegevens

Persoonlijke Gegevens

Tijdens het gebruik van onze dienst kunnen wij u vragen bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan onder andere omvatten:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Adres, Staat, Provincie, Postcode, Stad
  • Gebruiksgegevens
  • Transactiegegevens: omvat details over betalingen van en naar u en andere details van producten en diensten die u bij ons hebt gekocht.

 

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij gebruik van de dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres (IP-adres) van uw apparaat, browsertype, browserversie, de pagina’s van onze dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina’s hebt doorgebracht, unieke apparaatidentificatoren en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u de dien

st opent via een mobiel apparaat, kunnen wij automatisch bepaalde informatie verzamelen, waaronder, maar niet beperkt tot, het type mobiele telefoon dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, het besturingssysteem van uw mobiele apparaat, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaatidentificatoren en andere diagnostische gegevens van uw mobiele apparaat.

Wij kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verstuurt wanneer u onze dienst bezoekt of wanneer u de dienst via een mobiel apparaat opent.

Informatie van Derde Partij Sociale Media Diensten

Het Bedrijf stelt u in staat om een account aan te maken en in te loggen op de dienst via de volgende Derde Partij Sociale Media Diensten:

  • Google
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

Indien u ervoor kiest om u te registreren via een Derde Partij Sociale Media Dienst, kunnen wij persoonlijke gegevens verzamelen die al zijn gekoppeld aan uw account van de Derde Partij Sociale Media Dienst, zoals uw naam, e-mailadres, activiteiten of uw contactlijst die aan dat account is gekoppeld.

U heeft ook de mogelijkheid om aanvullende informatie met het Bedrijf te delen via uw account van de Derde Partij Sociale Media Dienst. Indien u ervoor kiest om dergelijke informatie en persoonlijke gegevens te verstrekken tijdens registratie of op andere momenten, geeft u hiermee toestemming aan het Bedrijf om deze informatie te gebruiken, te delen en op te slaan in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Volgtechnologieën en Cookies

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze dienst te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Gebruikte volgtechnologieën zijn onder andere bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen, en om onze dienst te verbeteren en te analyseren. De technologieën die we gebruiken kunnen het volgende omvatten:

  • Cookies of Browsercookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser instrueren om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u mogelijk geen gebruik maken van bepaalde delen van onze dienst. Tenzij u uw browserinstellingen zo hebt aangepast dat cookies worden geweigerd, kan onze dienst cookies gebruiken.
  • Webbakens. Bepaalde delen van onze dienst en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan als webbakens (ook wel duidelijke gifs, pixel tags en enkele pixel gifs genoemd). Hierdoor kan het Bedrijf bijvoorbeeld het aantal gebruikers tellen dat die pagina’s heeft bezocht of een e-mail heeft geopend, en voor andere gerelateerde statistieken over de website (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaald gedeelte en het verifiëren van de integriteit van het systeem en de server).

Cookies kunnen “Blijvend” of “Sessie” cookies zijn. Blijvende cookies blijven op uw persoonlijke computer of mobiele apparaat wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Meer informatie over cookies vindt u in het artikel over cookies op de website van het Gratis Privacybeleid.

Wij gebruiken zowel Sessie- als Blijvende Cookies voor de onderstaande doeleinden:

  • Noodzakelijke / Essentiële Cookies
    Type: Sessiecookies
    Beheerd door: Ons
    Doel: Deze cookies zijn essentieel om u diensten te kunnen leveren via de website en om u in staat te stellen bepaalde functionaliteiten van de website te gebruiken. Ze helpen om gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de gevraagde diensten niet worden geleverd en worden deze cookies alleen gebruikt om u die diensten te leveren.
  • Cookiesbeleid / Aanvaarding van kennisgeving over cookies
    Type: Blijvende cookies
    Beheerd door: Ons
    Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben aanvaard.
  • Functionaliteitscookies
    Type: Blijvende cookies
    Beheerd door: Ons
    Doel: Deze cookies stellen ons in staat om de keuzes te onthouden die u maakt bij het gebruik van de website, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en te voorkomen dat u telkens uw voorkeuren opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies, kunt u onze Cookiesbeleid of het gedeelte Cookies van ons Privacybeleid raadplegen.

Gebruik van Uw Persoonlijke Gegevens

Het Bedrijf kan Persoonlijke Gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om onze dienst te leveren en te onderhouden, inclusief het monitoren van het gebruik van onze dienst.


  • Om uw account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de dienst te beheren. De Persoonlijke Gegevens die u verstrekt, kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de dienst die beschikbaar zijn voor u als geregistreerde gebruiker.
  • Voor de uitvoering van een overeenkomst: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het aankoopcontract voor de producten, items of diensten die u hebt gekocht, of van enige andere overeenkomst met ons via de dienst.
  • Om contact met u op te nemen: om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere equivalente vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, wanneer noodzakelijk of redelijk voor de uitvoering ervan.
  • Om u nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie te verstrekken over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met degenen die u al hebt gekocht of waar u naar hebt geïnformeerd, tenzij u ervoor hebt gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen.
  • Om uw verzoeken te beheren: om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.
  • Voor zakelijke overdrachten: wij kunnen uw informatie gebruiken om een fusie, overname, verkoop van bedrijfsmiddelen, financiering of overname van het geheel of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf te evalueren of uit te voeren, hetzij als een lopende zaak hetzij als onderdeel van een faillissement, liquidatie of vergelijkbare procedure, waarbij Persoonlijke Gegevens die wij over onze dienstgebruikers hebben, worden overgedragen als bedrijfsmiddel.
  • Voor andere doeleinden: wij kunnen uw informatie voor andere doeleinden gebruiken, zoals gegevensanalyse, het identificeren van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotionele campagnes en het evalueren en verbeteren van onze dienst, producten, diensten, marketing en uw ervaring.
  • Feedback: Om feedback of andere informatie van gebruikers te vragen met betrekking tot onze dienst of marktonderzoek.

 

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met Dienstverleners: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met Dienstverleners om het gebruik van onze dienst te monitoren en analyseren, en om contact met u op te nemen.
  • Voor zakelijke overdrachten: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen over, een fusie, verkoop van bedrijfsmiddelen, financiering of verwerving van ons bedrijf of een deel ervan door een ander bedrijf.
  • Met Gelieerde Ondernemingen: Wij kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval wij van die gelieerde ondernemingen zullen eisen dat zij dit Privacybeleid naleven. Gelieerde ondernemingen omvatten onze moedermaatschappij en andere dochterondernemingen, partners in joint ventures of andere bedrijven die wij controleren of die onder gemeenschappelijke controle staan met ons.
  • Met zakenpartners: Wij kunnen uw informatie delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke gegevens deelt of op andere wijze in contact komt met andere gebruikers in openbare gedeelten, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en buiten de gebruikersgemeenschap worden verspreid. Als u interactie hebt met andere gebruikers of zich registreert via een Derde Partij Sociale Media Dienst, kunnen uw contacten op de Derde Partij Sociale Media Dienst uw naam, profiel, foto’s en beschrijving van uw activiteit zien. Op dezelfde manier kunnen andere gebruikers beschrijvingen van uw activiteit bekijken, met u communiceren en uw profiel bekijken.
  • Met uw toestemming: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens voor elk ander doel bekendmaken met uw toestemming.

Bewaring van Uw Persoonlijke Gegevens

Het Bedrijf zal uw Persoonlijke Gegevens alleen bewaren voor zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid. Wij zullen uw Persoonlijke Gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als wij verplicht zijn uw gegevens te bewaren om te voldoen aan geldende wetten), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidslijnen af te dwingen. Opslagbeperking: Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

 

Het Bedrijf zal ook Gebruiksgegevens bewaren voor interne analytische doeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, tenzij deze gegevens worden gebruikt ter versterking van de beveiliging of ter verbetering van de functionaliteit van onze dienst, of als wij wettelijk verplicht zijn deze gegevens gedurende langere tijd te bewaren.

Overdracht van Uw Persoonlijke Gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonlijke Gegevens, wordt verwerkt op de operationele kantoren van het Bedrijf en op andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen aan – en onderhouden op – computers buiten

Gegevensopslag: Uw gegevens kunnen worden opgeslagen in datacenters binnen of buiten de Europese Unie, maar altijd met naleving van de AVG. 

 

uw staat, provincie, land of andere jurisdictie waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die in uw jurisdictie.

Uw instemming met dit Privacybeleid gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie betekent uw akkoord met die overdracht.

Het Bedrijf zal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit Privacybeleid worden behandeld en dat uw Persoonlijke Gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn ingesteld, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke gegevens.

Openbaarmaking van Uw Persoonlijke Gegevens

Zakelijke transacties

Als het Bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw Persoonlijke Gegevens worden overgedragen. Wij zullen u op de hoogte brengen voordat uw Persoonlijke Gegevens worden overgedragen en worden onderworpen aan een ander Privacybeleid.

Derde Partijen: 

Wij verkopen, verhandelen of verhuren Persoonlijke Identificatie-informatie niet aan derden.

 

Handhaving van de wet

Onder bepaalde omstandigheden kan het Bedrijf verplicht worden om uw Persoonlijke Gegevens openbaar te maken als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het Bedrijf kan uw Persoonlijke Gegevens openbaar maken om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, de rechten en belangen van het Bedrijf te beschermen of te verdedigen, fraude te voorkomen of in te grijpen bij een noodsituatie die de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de dienst of het publiek vereist.

Veiligheid van Uw Persoonlijke Gegevens

De veiligheid van uw Persoonlijke Gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via het internet of elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw Persoonlijke Gegevens te beschermen, kunnen wij de absolute veiligheid ervan niet garanderen. Datalekken: In geval van een datalek waarbij uw gegevens betrokken zijn, zullen wij u binnen 72 uur na ontdekking van het lek informeren.

 

Uw Gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als inwoner van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten. Het Bedrijf streeft ernaar om redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen uw Persoonlijke Gegevens te corrigeren, te wijzigen, te verwijderen of te beperken.

Als u wilt weten welke Persoonlijke Gegevens wij over u hebben en als u wilt dat deze worden verwijderd, neem dan contact met ons op. In bepaalde omstandigheden hebt u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Recht op toegang, update of verwijdering van de informatie die wij over u hebben. Wanneer dit mogelijk is, kunt u dit recht uitoefenen via de instellingen van uw account of door contact met ons op te nemen. Als u deze rechten wilt uitoefenen, stuur ons dan een e-mail naar het onderstaande adres. Houd er rekening mee dat we mogelijk uw identiteit moeten verifiëren voordat we gehoor kunnen geven aan dergelijke verzoeken.
  • Recht op rectificatie. U hebt het recht om uw informatie te laten rectificeren als die informatie onjuist of onvolledig is.
  • Recht op bezwaar. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens.
  • Recht op beperking. U hebt het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens beperken.
  • Recht op gegevensportabiliteit. U hebt het recht om een kopie te ontvangen van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerd, machinaal leesbaar en gangbaar formaat.
  • Recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken wanneer het Bedrijf zich baseert op uw toestemming voor de verwerking van uw Persoonlijke Gegevens.
  • Automatische Besluitvorming: U hebt het recht om niet te worden onderworpen aan een besluit dat uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering, dat rechtsgevolgen voor u heeft.

 

Houd er rekening mee dat wij u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we aan dergelijke verzoeken gehoor kunnen geven.

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw Persoonlijke Gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

Uw Gegevensbeschermingsrechten onder de Californische Privacywet (CalOPPA)

Californische consumenten hebben bepaalde rechten onder de California Consumer Privacy Act (CCPA) met betrekking tot hun persoonlijke gegevens.

Als Californische consument hebt u de volgende rechten:

  • Recht op kennisgeving: U hebt het recht om op het moment van verzameling van uw persoonlijke gegevens op de hoogte te worden gesteld van welke categorieën persoonlijke gegevens worden verzameld en voor welk doel ze zullen worden gebruikt.
  • Recht op toegang: U hebt het recht om te weten welke persoonlijke gegevens over u is verzameld, inclusief of deze is verkocht of bekendgemaakt, en wat de specifieke informatie en doeleinden van
    de verwerking zijn.
  • Recht om te weigeren: U hebt het recht om te weigeren dat uw persoonlijke gegevens wordt verkocht aan derden. U kunt ook weigeren dat uw persoonlijke gegevens wordt verwerkt voor bepaalde doeleinden, zoals gerichte reclame.
  • Recht op verwijdering: U hebt het recht om te verzoeken dat uw persoonlijke gegevens wordt verwijderd, tenzij er wettelijke uitzonderingen zijn die ons verhinderen aan uw verzoek te voldoen.
  • Recht op gelijke dienstverlening: U hebt het recht om gelijke dienstverlening en prijzen te ontvangen, zelfs als u ervoor kiest om uw privacyrechten uit te oefenen. Wij mogen u niet discrimineren omdat u deze rechten uitoefent.
  • Minderjarigen: Wij verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van personen onder de 16 jaar zonder ouderlijke toestemming.

 

Als u een inwoner van Californië bent en deze rechten wilt uitoefenen, kunt u ons benaderen via de contactgegevens hieronder. We kunnen echter wel informatie van u vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we aan uw verzoek gehoor kunnen geven. Houd er rekening mee dat u namens een kind jonger dan 16 jaar geen verzoeken kunt indienen met betrekking tot het recht op privacy van kinderen.

Uw Gegevensbeschermingsrechten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) van Nederland

Als u inwoner van Nederland bent, heeft u onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

De belangrijkste rechten onder de Wbp zijn:

  • Recht op inzage: U hebt het recht om te weten of uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en, zo ja, om toegang te krijgen tot de verwerkte gegevens en specifieke details van de verwerking.
  • Recht op rectificatie: U hebt het recht om onjuiste persoonlijke gegevens te corrigeren en onvolledige gegevens aan te vullen.
  • Recht op verwijdering: U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen in bepaalde gevallen, zoals wanneer de gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.
  • Recht op verzet: U hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens op basis van uw specifieke situatie, tenzij er dwingende gerechtvaardigde gronden zijn voor de verwerking die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden.
  • Geautomatiseerde Beslissingen: U hebt het recht om niet te worden onderworpen aan beslissingen die uitsluitend zijn gebaseerd op geautomatiseerde verwerking.

 

Als u uw rechten onder de Wbp wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder. We kunnen echter wel informatie van u vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we aan uw verzoek gehoor kunnen geven.

Links naar Andere Websites

Onze dienst kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. Wij raden u ten zeerste aan om het Privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

Externe Diensten: Onze dienst kan gebruik maken van externe diensten zoals Google Maps. Het gebruik van deze diensten is onderworpen aan hun eigen privacybeleid.

Wij hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden.

 

Privacybeleid van DocuAI met betrekking tot het gebruik van OpenAI API

 

Doel en reikwijdte Dit onderdeel van ons privacybeleid beschrijft de procedures en praktijken in verband met de gegevens die via de OpenAI API worden verwerkt. Wij, DocuAI, erkennen het belang van privacy en vertrouwen, en streven ernaar om de integriteit en veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

 

Gegevensverzameling en -verwerking

 

API-interacties: Bij het gebruik van DocuAI worden bepaalde documenten en data verwerkt door de OpenAI API om analyses uit te voeren. Deze data worden niet als trainingsdata door OpenAI gebruikt, tenzij u hiervoor expliciet toestemming geeft. Voordat OpenAI op 1 maart 2023 wijzigingen heeft aangebracht, bestond de kans dat gegevens die via de API werden ingediend, werden opgenomen in de modeltraining. Dit is niet langer het geval.

 

Modelverfijning (Fine-tuning): Voor een geoptimaliseerde ervaring kan DocuAI de OpenAI-modellen fijn afstemmen. Deze data worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en vloeien niet voort in OpenAI’s algemene trainingsdatabase. Hoewel OpenAI eigenaar blijft van de fijngestemde modellen, is de toegang exclusief voor de gebruiker die de trainingsgegevens heeft verstrekt.

 

Opslag, toegang en bewaartermijn

 

Gegevens en resultaten worden veilig bewaard op servers gevestigd in Nederland.

 

OpenAI kan toegang hebben tot API-gegevens uitsluitend voor het monitoren van mogelijk misbruik en onderzoek. Deze gegevens worden binnen 30 dagen verwijderd, tenzij wettelijk anders vereist. Toegang tot deze gegevens is beperkt tot geautoriseerde medewerkers van OpenAI en gespecialiseerde externe contractanten die onderworpen zijn aan vertrouwelijkheids- en beveiligingsverplichtingen.

 

Beveiligingsmaatregelen

 

Naast DocuAI’s interne beveiligingsprotocollen houden wij ons aan de door OpenAI opgestelde beveiligingsnormen, waaronder, maar niet beperkt tot, SOC 2 Type 2, GDPR, CCPA en HIPAA.

 

Gebruikersrechten

U heeft het recht om:

 

Inzage te vragen in uw gegevens.

Uw trainingsdata of fijngestemde modellen te verwijderen.

Bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens voor bepaalde doeleinden.

Uw rechten uitoefenen zal uw gebruik van onze diensten niet nadelig beïnvloeden.

Aanvullende Informatie Over Ons Privacybeleid:

  • Verwerkingsgrondslagen: Wij verwerken persoonsgegevens op basis van duidelijk gedefinieerde wettelijke grondslagen, zoals toestemming van de betrokkene, noodzaak voor de uitvoering van een overeenkomst, of andere toepasselijke grondslagen onder de AVG.
  • Bescherming van Kinderen: Onze dienst is niet gericht op kinderen en we verzamelen niet bewust gegevens van kinderen. Als we ons bewust worden van het feit dat we gegevens van kinderen hebben verzameld zonder de juiste toestemming, zullen we deze zo snel mogelijk verwijderen.
  • Derde Partijen: Wij werken samen met betrouwbare derde partijen en delen alleen de noodzakelijke gegevens voor de uitvoering van de diensten die ze ons leveren. Een gedetailleerde lijst van deze partijen, evenals de gegevens die worden gedeeld, kan op aanvraag worden verstrekt.
  • Dataminimalisatie: We zijn toegewijd aan het principe van dataminimalisatie en verzamelen alleen de gegevens die absoluut noodzakelijk zijn om onze dienst aan te bieden.
  • Intrekken van Toestemming: Gebruikers hebben het recht om hun toestemming voor gegevensverwerking op elk moment in te trekken. De gevolgen van het intrekken van de toestemming worden duidelijk gecommuniceerd op het moment van intrekking.
  • Internationale Gegevensoverdracht: Als we gegevens buiten de EU overdragen, nemen we alle noodzakelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat deze gegevens adequaat worden beschermd, zoals het gebruik van standaardcontractbepalingen.
  • Data Protection Officer (DPO): Naarmate ons bedrijf groeit, overwegen we het aanstellen van een DPO om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle gegevensbeschermingsvereisten.
  • Impactbeoordeling: We zijn toegewijd aan het beschermen van de rechten van onze gebruikers en zullen een DPIA uitvoeren voor verwerkingen die een hoog risico kunnen inhouden.
  • Feedback van Gebruikers: Wij waarderen feedback van onze gebruikers en zullen regelmatig gebruikerstests uitvoeren om de duidelijkheid en effectiviteit van ons privacybeleid te waarborgen.
  • Periodieke Herziening: Ons privacybeleid wordt periodiek herzien en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het up-to-date blijft met veranderende praktijken en regelgeving.

 

Wijzigingen en updates

DocuAI behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Wij zullen gebruikers tijdig op de hoogte stellen van belangrijke wijzigingen.

 

Contact en klachten

Voor vragen, zorgen of klachten over dit privacybeleid of onze dataverwerkingspraktijken kunt u contact met ons opnemen via  contact@docuai.nl

 

Door gebruik te maken van DocuAI, bevestigt u dat u dit privacybeleid heeft gelezen en begrepen en stemt u in met de verwerking van uw gegevens zoals hierin beschreven.

 

Wijzigingen in dit Privacybeleid

Wij kunnen ons Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe Privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

Wij zullen u via e-mail en/of een opvallende kennisgeving op onze dienst op de hoogte stellen voordat de wijziging van kracht wordt en de “Laatst bijgewerkt” datum bovenaan dit Privacybeleid bijwerken.

Wij raden u aan dit Privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit Privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Feedback: Uw feedback over ons privacybeleid is welkom en kan ons helpen bij het verbeteren van onze praktijken.

Contacteer ons

Als u vragen heeft over dit Privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens: Per e-mail: contact@docuai.nl

Postadres: U kunt ons ook bereiken op Lifevista Care & Commerce, Bergstraat 1J, 3811NE, Amersfoort, Nederland.

 

thuiskeuringrijbewijs geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van thuiskeuringrijbewijs. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/01/2021, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

WordPress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. WordPress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Webhosting

Antagonist B.V.
Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Antagonist B.V. Antagonist B.V. verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen
over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Antagonist B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te
voorkomen. Antagonist B.V. is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

E-mail en mailinglijsten

MailChimp
Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de
‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Betalingen

Mollie
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.
Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Buckaroo
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Buckaroo. Buckaroo verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Buckaroo heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Buckaroo behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Buckaroo’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Buckaroo bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Klarna
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Klarna. Klarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Klarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Klarna’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

PostNL
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,
adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

DHL
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

GLS
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Externe verkoopkanalen

Marktplaats.nl
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Beslist.nl
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Beslist.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Beslist.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw
bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Doel van de gegevensverwerking
Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan thuiskeuringrijbewijs grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een
dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.
Bewaartermijnen
Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit
tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die
wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

 

Hoe werkt het?

Het proces voor het regelen van een thuiskeuring voor uw rijbewijs is eenvoudig:

Stap 1

  1. Boek een afspraak op de gewenste datum en tijd

Stap 2

Een keuringsarts komt die dag langs om u te keuren en stuurt direct alles online door naar het CBR

 

Stap 3

Het CBR zal uw keuring bekijken en u informeren over het resultaat van de keuring

Stap 4

Indien u goedgekeurd bent, kunt u met de bevestiging van het CBR naar het gemeentehuis om het rijbewijs aan te vragen

NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 4 minuten Get the Latest NordVPN Coupon Codes & NordVPN Discounts. Save up to 70% Off with our NordVPN Coupon Codes & Special Discounts. Verified Daily.

NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 5 minuten NordVPN coupon codes are verified & working for May, 2024. ✅ Get 68% off NordVPN plans including 3 months for free. ✅ Enjoy your savings today!

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 4 minuten NordVPN has a coupon code for their 2-year plan that will save you up to 68% off. They also offer a 30-day money-back guarantee, so you can try out their service.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 6 minuten Use our exclusive NordVPN coupon code to get 70% off the 3-year plan. You’ll also get an extra 1 month free and a 30-day money-back guarantee.

5 Best VPNs for Japan in 2023

5 Best VPNs for Japan in 2023

Leestijd: 7 minuten We tested 70+ free and paid VPNs to find the best VPN for Japan in 2024. Our experts have found the top 5 VPNs for Japan that you can trust.

Gratis tv kijken

Gratis tv kijken

Leestijd: 7 minuten Gratis tv kijken naar zenders als NPO 1, RTL 4 en SBS 6 kan op verschillende manieren. Wij zetten de beste manieren om gratis tv te kijken voor je op een rij.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 5 minuten NordVPN is offering 70% off their 3-year plan plus you can get an extra month for free. Check out our latest coupon codes and deals right here.

30 dagen gratis VPN

30 dagen gratis VPN

Leestijd: 6 minuten Kies voor de 30 dagen geld-terug-garantie van ExpressVPN. Zo kun je de VPN 30 dagen gratis gebruiken, zonder risico. Zorgeloos en zonder addertjes!

Gratis series kijken

Gratis series kijken

Leestijd: 7 minuten Wil je gratis series kijken? Deze websites en apps hebben allemaal een gratis of proefperiode, zodat jij kosteloos je favoriete serie kan bingewatchen!

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 4 minuten Get the best NordVPN coupon codes for May 2024 and get a special deal on your VPN subscription. Use our NordVPN promo code and save money today.

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 4 minuten Here are the best NordVPN coupon codes, deals, and discounts available on the internet. Save big on your next VPN service with our promo codes.

NordVPN

NordVPN

Leestijd: 5 minuten In deze NordVPN review van 2024 lees je alles over de snelheid, gebruiksvriendelijkheid, privacy en beveiliging van deze VPN service.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 5 minuten 11 NordVPN coupons and discount codes | WIRED ✓ NordVPN coupon code: 70% off 3-year plan ✓ NordVPN coupon code: 58% off 1-year plan.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 4 minuten NordVPN coupon code: 70% off 3-year plan. NordVPN is a top-rated VPN provider that allows you to browse the internet securely and anonymously.

NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 4 minuten Get 20% off NordVPN coupon codes and other special offers on VPN. Save money on the world’s fastest and most secure VPN with NordVPN coupons and deals

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 5 minuten Save big with a NordVPN coupon. Get the latest NordVPN promo codes and discounts. Use a NordVPN coupon to save on the best VPN services.

ProtonVPN review

ProtonVPN review

Leestijd: 5 minuten In this updated ProtonVPN review for 2024, we have tested the VPN service in every aspect, including speed, security, and streaming. Read our findings.

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 5 minuten Save up to 77% with these current NordVPN coupons for May 2024. The latest nordvpn.com coupon codes at CouponFollow.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 4 minuten Save on your online security with the NordVPN promo codes on this page. Get 70% off the 3-year plan, as well as 58% off the 1-year plan and more.

NordVPN coupon codes

NordVPN coupon codes

Leestijd: 4 minuten Secure your internet connection with NordVPN and save 70% on the 3-year plan when you use this NordVPN coupon code at checkout.

NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 5 minuten Get the latest NordVPN coupon codes and discounts for up to 75% off your VPN service. Find more deals and NordVPN sales on this page.

NordVPN Coupons

NordVPN Coupons

Leestijd: 4 minuten May 2024 – Save big with the best NordVPN coupon codes available. Find the latest NordVPN sales and discounts at VPN Gids. Never pay full price again.

Zelf VPN instellen

Zelf VPN instellen

Table of ContentsProbleemoplossing Bij Het Instellen Van Je Eigen VPNVeiligheidsvoordelen Van Een Zelf-geconfigureerde VPNStappenplan Voor Het Instellen Van Een VPN Op Verschillende ApparatenVragen en antwoorden"Zelf VPN instellen: Jouw privacy, jouw controle!"Het...

hoe vpn gebruiken

hoe vpn gebruiken

Table of ContentsDe Voordelen van VPN voor Online Privacy en VeiligheidHoe Stel Je een VPN in op Verschillende ApparatenTips voor het Kiezen van de Beste VPN Service voor Jouw Behoeften"Bescherm je online privacy, schakel VPN in en surf zorgeloos."Een VPN, of Virtual...

hoe vpn uitzetten

hoe vpn uitzetten

Table of ContentsDe Stappen om een VPN uit te Schakelen op Verschillende ApparatenVeiligheidsrisico's: Wanneer en Waarom Je Jouw VPN Moet Uitzetten"Schakel je VPN uit, verbind met de wereld zonder grenzen."Het uitzetten van een VPN (Virtual Private Network) is een...

hoe vpn uitzetten

NordVPN

Leestijd: 5 minuten Protect your online privacy with the world’s leading VPN service. Private Internet Access. 30-day money-back guarantee. Buy VPN online now.

The best free VPN 2023

The best free VPN 2023

Leestijd: 6 minuten Discover the best free VPNs based on TechRadar’s extensive testing of over 30 services. Check out our in-depth analysis and read our reviews.

NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 10 minuten Save on your VPN subscription with the latest NordVPN coupons and NordVPN promo codes for the best VPN services. Get 70% Off this May 2024.

IoT Security

IoT Security

Leestijd: 5 minuten Protecting your business from IoT security threats is a team effort. Learn what you need to know, what you need to do, and what we’re doing to help.

10 voordelen van een slim huis

10 voordelen van een slim huis

Leestijd: 4 minuten Steeds meer apparaten in huis zijn met het internet verbonden. Wat zijn de voordelen van het Internet of Things in huis? Wij zetten de 10 belangrijkste op een rij.