Leestijd: 2 minuten

Het garantie & retour beleid

Alle informatie over garantie & retour

Garantie- en retourbeleid voor VPN Gids Nederland-services

Introductie

Bij Thuiskeuring Rijbewijs.nl streven wij ernaar om u een zorgeloze en flexibele rijbewijskeuring bij u thuis aan te bieden. Wij begrijpen dat er omstandigheden kunnen zijn waarin u niet tevreden bent met onze dienstverlening of dat u een afspraak wilt wijzigen of annuleren. Daarom hebben wij een transparant garantie- en retourbeleid opgesteld om uw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Garantie

Thuiskeuring Rijbewijs.nl biedt een kwaliteitsgarantie op onze dienstverlening. Wanneer u niet tevreden bent met de geleverde dienst, kunt u contact met ons opnemen binnen 7 dagen na de keuring. Wij zullen dan samen met u kijken naar een passende oplossing, zoals een gratis herkeuring of een gedeeltelijke of volledige terugbetaling van de keuringskosten.

Houd er rekening mee dat de garantie niet van toepassing is op situaties buiten onze controle, zoals afkeuring door het CBR vanwege medische redenen of administratieve fouten bij het CBR of de gemeente.

Retourbeleid

Bij Thuiskeuring Rijbewijs.nl begrijpen wij dat plannen kunnen veranderen. Daarom hanteren wij een flexibel retourbeleid voor het annuleren of wijzigen van uw keuringsafspraak.

Annulering en wijziging van afspraken
  • U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of wijzigen tot 48 uur voor de geplande keuring. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of e-mail.
  • Bij annulering of wijziging binnen 48 uur voor de geplande keuring brengen wij 50% van de keuringskosten in rekening.
  • Bij annulering of wijziging op de dag van de keuring of bij afwezigheid op het afgesproken tijdstip brengen wij de volledige keuringskosten in rekening.
Terugbetalingen
  • Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na bevestiging van de annulering of wijziging verwerkt.
  • Terugbetalingen worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij het boeken van de afspraak.
Overmacht

In het geval van overmacht, zoals extreme weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden die de keuring onmogelijk maken, zullen wij contact met u opnemen om de afspraak kosteloos te verzetten. Wij zijn in dergelijke gevallen niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.

GPT-chatbots en DocuAI: Een Winnende Combinatie voor Jouw Branche
NordVPN Coupon Codes

NordVPN Coupon Codes

Leestijd: 4 minuten Get the Latest NordVPN Coupon Codes & NordVPN Discounts. Save up to 70% Off with our NordVPN Coupon Codes & Special Discounts. Verified Daily.